Hotel

Kurs Manager Horeca

Kurs MANAGER HORECA kierujemy do wszystkich zainteresowanych osób, które planują podjąć pracę na stanowisku manager gastronomii lub hotelu oraz dla tych, którzy zamierzają otworzyć własną działalność o profilu gastronomicznym, hotelarskim czy cateringowym.

 

WYMAGANIA

  • Ukończenie przez uczestnika 18 roku życia
  • Wykształcenie minimum podstawowe

 

PROGRAM

  • podstawowe wiadomości z zakresu gastronomii i hotelarstwa
  • budowanie pozytywnego wizerunku firmy, hotelu
  • rola i atrybuty profesjonalnego managera
  • podstawowe wiadomości z zakresu założenia własnej firmy o profilu  gastronomicznym, hotelarskim czy cateringowym
  • biznes plan , analiza SWOT
  • rodzaje podatków i stawki w gastronomii
  • food cost i beverage cost
  • analiza technicznych uwarunkowań lokalu
  • system HACCP w firmie
  • standardy przygotowania profesjonalnego menu
  • system zarządzania lokalem gastronomicznym, hierarchia pracownicza
  • specyfika zatrudnienia w gastronomii i hotelarstwie
  • współpraca z firmami obsługującymi gastronomię
  • obsługa konsumenta
  • remanent w firmie
  • urządzenie fiskalne w gastronomii
  • systemy informatyczne korzystne dla firmy

 

UPRAWNIENIA

 ZAŚWIADCZENIE BEZTERMINOWE O NABYCIU KWALIFIKACJI MANAGERA HORECA WG WYTYCZNYCH.

 

Zapraszamy do udziału w kursie!

 

Szczegółowych informacji udzielimy Państwu pod numerem telefonu:

kom. 515-577-306 

e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Centrum Szkoleniowe edu4U

Szkolenia biznesowe gwarantujące realną zmianę i oczekiwane rezultaty. 


Szkolenia szyte na miarę twojej firmy !

 

Kontakt

Centrum Szkoleniowe edu4U

ul. Morska 4b

75-237 Koszalin

E-mail: biuro@edu4u.info.pl

Telefon: 515-577- 306

Szukaj